Loading...

META-Therapy

De nieuwste innovatie in de schoonheidsbranche.

Meta-Therapy staat voor Medical & Esthetical Tension Activating Therapy. Een nieuwe methode voor huidverjonging, anti-aging, hydrateren en herstellen van de huid. Meta-Therapy is de nieuwste behandeling voor huidverbetering met fantastische resultaten.

Deze nieuwe unieke behandeling is geschikt voor tal van huidtypen, zoals droge tot zeer droge huid, craquelé huid, rijpere huid, beschadigde huid door bijvoorbeeld (te) veel zon of zonnebank, post-operatieve huid, rokershuid of verslapte huid.

Meta-Therapy geeft dezelfde resultaten als de huidverbeteringsmethodes meso therapie, microdermabrasie, rollers en needling, maar dan samen gecombineerd inéén techniek. Het grote voordeel van Meta Therapy is, dat er nauwelijks tot geen herstelperiode is, omdat de beschermende functie van de opperhuid niet aangetast wordt. Meta-Therapy kan toegepast worden op het gehele gelaat, bepaalde gelaatszones, hals en decolleté en zelfs heel gericht op individuele rimpels.

Hoe werkt Meta Therapy?

Met behulp van het Dermatude Meta-Ject FX 50 apparaat en het handstuk met ultra dunne naaldjes worden microperforaties in de huid gemaakt. Deze behandeling is overigens niet pijnlijk. De huid wil deze onzichtbare microperforaties direct repareren en gaat collageen en elastine produceren, dus het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. De huid wordt van binnenuit door celregeneratie hersteld, een volledig natuurlijk proces dat de huid helemaal zelf doet.

Bovendien worden bij de behandeling de werkzame stoffen in de vorm van subjectables (serums) met de micronaaldjes in de huid gebracht, waarmee zeer specifieke en gerichte behandelingen uitgevoerd kunnen worden, afhankelijk van uw huidtype en doel van de behandeling. De subjectables ondersteunen de natuurlijke celregeneratie van de huid.

Met een kuur van 8 behandelingen in 3 maanden bereikt u optimaal resultaat. Tevens kunt u ook voor individuele behandelingen kiezen.

Prijzen vanaf Euro 95,- per behandeling.

Meer info? Zie onderstaande filmpjes.Rimpelbehandelingen

Naast de behandeling van het gehele gelaat, hals of decolleté, kunnen met speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden. Elke afzonderlijke rimpel kan behandeld worden. De huid vult zelf de rimpel van binnenuit op en de rimpels worden vlakker met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er worden geen injecties uitgevoerd en geen fillers ingespoten.

Het is de huid zelf die de rimpel van binnenuit opvult. Een puur natuurlijk proces.

Bel voor meer informatie en behandelprijzen.