Loading...

COVID-19 protocol

Beste klant,

Ik ben blij u te mogen berichten dat mijn salon weer is geopend voor behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het - met inachtneming van de juiste voorwaarden - weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik sta graag voor u klaar.

Heeft u nog een afspraak staan? Dan kunt u deze weer definitief in uw agenda noteren.
Wilt u graag een nieuwe afspraak maken? Neem dan contact met mij op via telefoonnummer 0475-855745. U kunt ook via e-mail een afspraak maken schoonheidssalonpapillon@hotmail.com

Ons protocol

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan mij voorstellen dat u wilt weten hoe dat in zijn werk gaat. Om de gezondheid en veiligheid van klanten en mijzelf te waarborgen, werk ik alleen op afspraak. Ik vraag u tevens om alleen naar de behandeling te komen.

Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn salon en daarom wil ik u vragen om de ‘Gezondheidscheck voor klanten’ te doorlopen.

Via onderstaande link kunt u deze downloaden en alvast bekijken:
Gezondheidscheck voor klanten

Een handig overzicht van het protocol is te zien in onderstaande poster:
Overzicht protocol

Tevens ziet u onderstaand of via deze link naar Youtube een informatief filmpje van de Anbos Brancheorganisatie over het COVID-Hygieneprotocol.

Heeft u vragen? Stel deze gerust:
Telefonisch: 0475-855745
of per mail schoonheidssalonpapillon@hotmail.com

Ik hoop u binnenkort weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Meike Boontje-Beckers
Schoonheidssalon Papillon